Curajul de a fi tu insuti

REconectare. Intalnire cu Puterea personala

Despre mine

1adiaPsiholog licentiat, Consilier pentru dezvoltare personala si Formator de formatori. Acreditare in Management Proiecte si Antreprenoriat.

Educatie informala cu formatori internationali si nationali in: Dragon Dreaming, Permaculture Design Course; Sociocracy 3.0.

Imersiune si cautari de la 20 de ani in domenii mai putin vizibile, de la yoga, la meditatie vipassana, astrologie, Prananadi, Reiki; radiestezie si bioenergoterapie.

Practic (ca hobby) astrologia- ca metoda de cunoastere interioara si a mecanismelor energetice ce ne influenteaza interior si relational.

Sunt o fotografa pasionata si ma incapatanez sa arat celorlalti cum se vede lumea prin ochii mei.

Ma motiveaza si implineste posibilitatea de atingere a inimii/constiintei/destinului celuilalt astfel ca sa-si implineasca lucrarea/ destinul/ misiunea sa personala cat mai usor si cu cat mai putine pagube/suferinte interioare si colaterale.

In acest context practic consilierea live sau la distanta, „holding the space” – sprijinind omul sa isi faca demersul propriu pentru schimbare.

Partea „green” a CV ului meu, aducand in foarte stransa legatura schimbarea interioara si interioara, schimbarea personala si cea sociala : sunt initiator si coordonator al proiectelor  Seminte Libere si REteaua, proiecte de re-conectare a comunitatilor locale si pre-mergatoare de Schimbare sociala.
Lucrez si in departamentul Proiecte si Fundraising al Asociatiei Romania in Tranzitie la proiecte nationale si internationale conectate cu Educatia pentru Schimbare.

Fac parte din Institutul pentru Cercetare in Permacultura din Romania si sprijin implementarea unui proiect mare de gradini urbane si comunitare in Bucuresti, proiect sponsorizat de Kaufland Romania.

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: