.. Tu ce astepti sa se petreaca in afara ta ca sa fii fericit?

Spune-mi ce astepti sa primesti, ca sa-ti spun ce ai de daruit.
Daca inca nu ai primit ce astepti – Iubire, Acceptare si ce ai mai avea tu nevoie, pesemne ca este ceva in neregula cu ceea ce daruiesti.
Pentru ca in spatele daruirii noastre (de noi, de ceva ce continem sau avem) pot fi ascunse multe nevoi ce le avem de implinit, de „umplut”.
Putem sa ne sacrificam pentru copii si de fapt avem nevoie sa ne dovedim noua insine si altora ca suntem destul de buni… putem sa „intretinem” ani multi de relatii disfunctionale pentru ca avem nevoie sa ne simtim in siguranta, putem sa face acte de caritate si de fapt sa hranim in noi o nevoie de importanta sau de a fi destul de buni  – ” good enough”…
DE cele mai multe ori, pana cand ajungem maica Teresa, gesturile noastre „altruiste” si de „sacrificiu” ale daruirii au un substrat nevazut ochiului ne-exersat si care ne aduc noua rezultatele.
Daca ai ajuns sa observi asa ceva, cauta in interior sau discuta cu cineva care te poate ghida catre un Tine mai profund si mai onest cu tine insuti. De ce? Pentru ca ai datoria sa stii tu intai, despre tine: ce te mana, ce te umple, ce te face intr-adevar sa fii fericit si CUM anume ai ajuns sa traiesti ce traiesti.
Totul are un mare SENS. Doar ca mintea noastra exersata mai mult in exterior decat catre interior, nu are cum sa cuprinda. Logica Universului, logica Divina functioneaza, asa cum respiram si noi in timp ce dormim, fara macar sa avem atentia indreptata catre nari sau plamani…
Si inchei un pic diferit:
„Uita-te la ceea ce primesti, ca sa intelegi ce daruiesti”.

Reclame