Constiinta Ta ce iti „porunceste” sa faci?

„Nu ţintiţi spre succes, căci cu cât mai mult îl doriţi şi cu cât faceţi din el un scop, cu atât mai mult îl veţi rata. Căci succesul, asemenea fericirii, nu poate fi urmărit; el trebuie să urmeze, şi chiar numai aşa se şi întâmplă, ca un efect secundar neintenţionat, din acea dedicare a omului faţă de o cauză mai mare decât el însuşi,sau ca un produs secundar al dăruirii de sine către o altă persoană. Fericirea trebuie să vină de la sine – şi faptul acesta este valabil şi pentru succes: trebuie să îl laşi să se producă tocmai nepurtându-i de grijă. Vreau să ascultaţi ce anume vă porunceşte conştiinţa să faceţi şi să duceţi la bun sfârşit lucrul acela, pe cât de bine vă stă în putinţă. Atunci veţi apuca ziua când veţi vedea că, pe termen lung – repet: pe termen lung! – succesul vă va urma tocmai pentru că aţi uitat să vă gândiţi la el”. (Victor Frankl – Omul in cautarea sensului vietii)

Cum stii ca-i Constiinta ce-ti vorbeste/ce te mana – indeamna sa faci/traiesti si nu-i nevoia de avea dreptate? …
Sau poate ca vrei doar sa te simti intr-adevar Iubit?
Ori poate vrei „doar” siguranta?

Va las cu intrebarile :)… si cu raspunsurile ce straturi-straturi de trezie vi le pot aduce la lumina.

Si ca sa inchei tot cu citate si Oameni ce ma motiveaza, adaug o poza cu un citat ce ii este atribuit Maicii Tereza. (http://prayerfoundation.org/mother_teresa_do_it_anyway.htm)

„La urma urmei, totul este între tine şi Dumnezeu…
Nu a fost niciodată între tine şi ei, oricum”.
Esre un indemn de pozitionare interioara curata si care repetata ca obicei, infaptuita practic, te elibereaza de poveri ce le porti cu tine de multa vreme si-ti da acces si face loc puterii interioare autentice.

Va doresc suficienta Pace interioara, Curaj de a  va imbratisa si creea propria viziune despre  Lume si Prieteni buni de drum lung!!

Reclame